Kapet “mat” duke u puthur me një vajzë në club ja si shpjegohet shpjegojet Bashkimi dhe ja si reagon Alvisa!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Një nga djemt më të pëlqyer në “Për’puthen” është Bashkimi.
Bashkimi ka pasur shumë takime me Alvisen dhe së fundime është afer deklarimit për të.Ky i fundit ka shprehur pëlqim të madh për të brenda programit madje ka refuzuar edhe vajzat e tjera për takime.Por duket se jashtë gjërat janë ndryshe.Në nje video Bashkimi shfaqet duke shkembyer puthje me një vajzë ku duket qartë që nuk është Alvisa.

Bashkimi ditën e sotme u shpjegua se kush është vajza që u fotografua .Ai ka treguar sa vajza në fjalë është thjesht një fance madje jo e tija por e emisjonit “Për’puthen” dhe në fund të mbremjes i dha një puthje në faqe.

Biseda në studio:
Bashkim: Afër meje ishin disa goca dhe normalisht që e ndjekin Përputhen. Kjo ishte në fund të natës, një puthje në faqe ia kam dhënë, as nuk e njoh.
Alvisa: Më ka ardhur në Instagram dhe kur e kam parë me impaktin e parë, ngela wow, u mërzita.
Bashkim: Fanse ka qenë, një puthje në faqe, u bo nami, kaq.

Related Posts