Mevlani ka kaluar natën me një nga ish-konkurentet e “Për’puthen” në shtëpin e tij,Arjan Konomit e nxjerr zbuluar (VIDEO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Dje dyshja kan realizuar një live në TikTok ku ndjekësit po i kërkonin me ngulmim Arjanit të tregonte ndonjë histori që ka me Mevlanin.
Biseda:
“Më merr në cel, më thotë a je në shtëpi, jam i them, më vjen te shtëpia dhe pas dy minutash bie prap zilja dhe kur shoh unë ishte një nga ato të Për’puthen: Po ti moj i thashë çfarë do këtu? Jam me Mevlanin tha ajo. Hajt i thash më dilni përjashta, mu futën me zor në shtëpi të dy. Me njërën nga ato ‘nuset’, nuk e tregojmë. Erdhën në shtëpi dhe nuk dilnin më i thashë unë tani duhet të ikni, po s’ma mbante dhe nga ajo se ishte shumë e fuqishme (qesh). Po kështu bën ky pa të lajmëruar. “

Mevlani ndërkohë thotë: Ja te ky divan, Arjani qesh dhe nuk do që ai të tregojë më shumë, madje Arjani shpresonte që ‘live’ mos ta regjistronin, por ndjekësve nuk iu shpëtoj ky detaj.
Nuk u tregua se cila ishte në fjalë por të gjithë memduan për Ledjanën ose Antonelën.

Related Posts