Degjohen te bertitura jashte shtepise se BIG BROTHER kundra Donaldit!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Trekëndshi Bora-Donald-Betrix mori shumë reagime si nga figura publike ashtu edhe nga ndjekës të emisjonit.Publiku ka sulmur shumë Donaldin dhe janë bërë mbështetje për Borën.
Ditën e sotme teksa banorët qëndronin ne oborrin e shtëpis kanë dëgjuar një zë nga jashtë .Beatrix ka qën ajo e cila ka reaguar duke u çuar dhe duke bërtitur.

Kush je ti”- ka thene ajo nderkohe nga ana tjeter eshte degjuar.
”O Donald o maskara! Jam fans i Bores ke bere gabim shume te madh”

Related Posts