Habit Atdheu me deklaratën: Donaldi dhe Bora do rikthehen…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

I ftuar në “Fun Club” Atdheu u shpreh se Donaldi dhe Bora mund të lidhen sërish sëbashku.Ai madje ka një sugjerim për të :

“Duhet të dalë jashtë sa është më herët. Po doli jashtë dhe i la të gjitha për Borën do të ketë një rikthim”, tha Atdheu.

Related Posts