Nëna e Donaldit e mbështet për Beatrixën, zbulohet pse ishte kundër lidhjes me Bora Zemanin!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Bora Zemani dhe Donald Veshaj kan pasur një lidhje më shumë se dyvjeçare me njëri tjetrin. Për ndarjen e tyre ka pasur shumë aludime por Donaldi ka treguar se çfar ka qën shkaku për ndarjen e tyre ,ajo lidhje u bë toksike për shkak të sherreve dhe xhelozive që kishin si çift, dhe një natë prej netësh ai u largua nga shtëpia ku bashkëjetonin në Tiranë.Gjithashtu kundër lidhjes së tyre ka qënë dhe nëna e Donaldit.

Donaldin e kan suprizuar prindërit e tij teksa e kanë takuar brenda shtëpisë “Big Brother Vip” të ulur në oborr Donaldi babai dhe nëna e cila i foli atij pikërisht për çështjet e zemrës, duke treguar  kështu  qëndrimin e saj kundër lidhjes së Donaldit me Borën. Nëna e Donaldit i kërkoi atij të veprojë me zemër ashtu si ai vepron jashtë. 

Ajo u shpreh:

“Dëgjo zemrën tënde dhe vepro si jashtë sikur vetvetja jote”, i tha ajo. Dhe gjithçka u kuptua qartë. Donaldi u përlot shumë, pasi ishte nata e tij me surprizat e njëpasnjëshme që i bënë.

Related Posts