Po pendohet? “Nëse do isha jashtë nuk do lidhesha kurrë me Donaldin”, Beatrix i lë të gjithë pa fjalë me deklaratën e saj!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Romanca e re e Beatrix dhe Donaldit është komentuar shumë .Shumë figura publike kanë treguar qëndrimin e tyre rreth kësaj qështje.Mbrëmjen e djeshme teksa bisedonte me Beatrixin Big Mama i ka treguar asaj qëndrimin që ka ajo per lidhjen e saj me Donaldin.
Unë mendoj se nuk duhet të ishe nxituar’”, i tha Big Mama Beatrixit.

Beatrix ka replikuar duke treguae se nëse kjo marrëdhënie do të ishte krijuar jashtë, do të ishe më shumë e rezervuar dhe mbase nuk do të kishte lejuar kurrë të ndodhte .

Related Posts