Pyetja që po bën lëmsh gjithë rrjetin/ Çfarë mesazhi shkruhej në 2000 lekshin që Romeo i la Donaldit? Çfarë ndodhi kur vëllezërit po zhvisheshin

Por publikut i ra diçka në sy që Donaldi mori një 2000 leksh nga rrobat e Romeos dhe të gjithë kanë filluar të aludojnë se…