“Bëjnë 800 euro ato që ti i shkel”, një palë këpucë fusin në sherr Antonelën dhe Monikën!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Çdo ditë në shtëpinë e “Big Brother VIP “ ka patur debate të ndrryshme disa për tema shumë qesharake e disa për tema serioze që dhe situata ka agravuar më shumë .Antonela dhe Monika kanë debatuar me njëra tjetren për arsye qesharake,shkak i debatit të tyre ishin një palë këpucë.Monika i shtyu padashje me këmbë këpucët Antonelës.Ajo nuk e ka pëlqyer asak atë veprim dhe ka regaur e revoltuar.Monika i kërkoj ndjesë por Antonela nuk u qetsua dhe midis tyre ka ndërhyrë Einxhel për të qetsuar situatën.

 

Biseda tyre:

 

Antonela: Monik, më fal! Bëjnë 800 euro ato këpucë që ti po i shkel me këmbë.

Monika: Jo, nuk i shkela, i shtyva.

Antonela: Si nuk i shkele o shpirt, hapu një sekondë. Ça është kjo punë kështu, si shkelni gjërat e të tjerëve?

Monika: I shtyva, dhe vetëm kjo…

Antonela: I shtyve? Me këmbë.

Monika: Po

Einxhel: Hë se s’ta bëri me qëllim.

Antonela: E kuptova, po e them që më bezdisi se duhet vetëm me e mbyll gojën ose të dalësh prej shtëpisë që të jesh në rregull.

Monika: E mirë, mirë, më fal! Nuk ka problem, më fal!

Related Posts