“I keni dhënë 30 mijë € për t’u bërë çift”, Arbana i përgjigjet “teorive konspirative” për “BB VIP”

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

“Big Brother VIP” është një nga reality showt më të ndjekur në shqipëri.Arbana Osmani është moderatorja që ka shoqëruar çdo sezon “Big Brother VIP”.
Ajo i ka kërkuar ndjekësve të saj në Instagram ti tregojnë teoritë konspirative që kanë dëgjuar për “Big Brother VIP”dhe ajo do të përgjigjej.
Dhe disa nga ato janë :

UserOnline

Related Posts