Një dasmë të dytë dhe larg ndërhyrjeve estetike; Amarda Toska tregon disa gjëra në këtë intervistë…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Ditën e sotme në emisionin “Goca dhe gra “ ka qënë e ftuar Amarda Toska .

Ajo në këtë intervistë pas disa kohësh që nuk ishte pjesë e ekranit ka dhenë mendime për temat që janë diskutuar.

Ajo ka treguar se ka dëshirë të martohet sërisht me partnerin e saj Ermal Mamaqi ku kësaj here ne dasmen e tyre të jenë prezent dhe dy fëmijët e tyre. E pyetur nëse do të ndryshonte ndonjë gjë nga dasma e parë ajo ka thënë se nuk do të ndryshonte asgjë. 

Ami gjithashtu është pyetur se si ka mundësi që është gjithmonë kaq e kuruar dhe kaq e bukur.

Përgjigjja e saj :

“Mendoj që nuk bëj asgjë, jam kjo që jam dhe kam ngelur po e njëjta se po të bëjmë gjëra, ndryshojmë.Jam pro ndërhyrjeve estetike që ndihmojnë një defekt të lindur apo shërojnë një kompleks të femrave, siç mund të jetë hunda apo buzët etj, e për sa kohë e bëjnë me cakun e duhur, pra mos të ekzagjerohen.E nuk kanë pse ta fshehin, sepse u rritet vetëbesimi. Nuk mendoj se duhet fshehur ndërhyrja estetike.”

Related Posts