Banorët kundër zgjatjes deri në mars të Big Brother Vip, çfarë do të ndodh?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Banorët pjesmarrës të “Big Brother VIP” kanë firmosur një kontratë që tregon se kohë zgjatja e tij është deri në muajin Janar.Por disa ditë më parë është kërkuar që “Big Brother VIP”të zgjatej dhe 3 muaj të tjerë dhe e gjitha kjo pasi ka pasur një shikueshmëri të lartë.

Të gjithë banorët janë pyetur nga produksioni nëse pranojnë që formati të zgjatet 3 muaj më shumë  deri në Mars, dhe jo Janar siç ata kishin firmosur në kontratë.

Por është vënë re se shumica e banorëve nuk janë dakortë pasi ata kanë angazhimet e tyre jashtë . Ata janë shprehur se produksioni duhet t’i përmbahet kontratës dhe tashmë nuk pranojnë ndryshime të tjera.Produksionit si ngelet gjë tjetër vetem se ti përbahet kontratës .

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë.

UserOnline

Related Posts