“Kjo është pak e rëndë”, Ronela Hajati debaton me Alban Ramosaj në “E diela shqiptare”

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në emisjonin “E diela shqiptare “ në rubrikën “Mam,po ti “ është organizuar gjysëmfinalja e parë e garës.Artistët e rinjë kanë performuar duete me artist të njohur dhe nuk u vlersuan vetëm nga mamat e tyre por dhe nga artistet e njohur.

Artistët pjesmarrës ishin: Ronela Hajati, Redon Makashi, Juljana Pasha, Lorenc Hasrama dhe Alban Ramosaj ku dhe pati debat mes tyre.

Ku dhe ka lindur një debat midis Ronela Hajatit dhe Alban Ramosaj dhe gjithçka për mënyrën e vlerësimit .

“Unë mendoj se mosha e tyre është një moshë që i përjeton pak më shumë gjërat seç i përjetojnë ne(artistët BIG) që na është regjur lëkura. Kështu që mendoj se ne sot duhet të jemi të mirët e gjësë dhe të japim një inkurajim, si Redoni që u dha të gjithve 50 pikë. Në live të kaplon emocioni dhe i rrit pikë interpretimit, por i ul pak saktësisë.” – argumentoi Ronela, e cila shtoi më pas: “Edhe unë kam zgjedhur të japë mbi 40 pikë sepse më duket jo vetëm mosvlerësim, por goxha e rëndë.”

Pas kësaj ka ardhur ndërhyrja e Albanit, i cili vlerësoi më parë një konkurrent me 36 pikë.

 “Tani po më thua mua që nuk jam duke i vlerësuar artistët? Sepse unë kam vendos një mënyrë tjetër të vlerësimit?”

Ronela sqaroi se nuk ka lidhje me vlerësimin e tij.

 “Jo, unë po flas për veten time. Nuk e kisha me ty. Por, siç tha Juljana që do e nisë nga 40 e lart vlerësimin, edhe unë mendova të japë mbi 40. Por, nuk kap absolutisht asgjë me Albanin.”

Gjithçka është kaluar me sportivitet si nga Arditi ashtu edhe nga artistët .

UserOnline

Related Posts