“Dalim menjëherë”. Banori i Big Brother shpërthen në lot gjatë natës, çfarë ndodhi?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Banorët e “Big Brother VIP” të izoluar nga bota e jashtme shpesh herë flasin dhe tregojn sa mall kanë për familjarët e tyre .

DJ DAGZ është një nga banorët e këtij programi i cili luan dyshe dhe jo vetëm si gjithë të tjerët .Ai është zgjuar gjatë natës duke qarë. Të gjithë të shqetësuar e kanë pyetur se çfarë problemi ka dhe është shprehur që ka parë një familjar ëndërr në gjëndje shumë të keqe .

“Ishte shumë ëndërr e keqe, kur më del pamja përpara më vjen të qaj direkt”, tha Dj Dagz

Gjithashtu Dj PM i është treguar shumë i gatshëm duke i thënë se nëse ai do mund të dalin menjëherë, por që Dagz nuk ka pranuar.

UserOnline

Related Posts