Maluma vjen ne Tirane, publikohen datat!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Maluma është një nga këngëtarët më in të momentit dhe më të dashur për publikun ai ka  bashkëpunime të shumta dhe shumë të sukseshme.

Këngëtari latin Maluma ka shumë kohë që pritet të organizoj koncertin e tij në Tiranë por si shkak i pandemis koncerti i tij u anulla.

Ai deklaroj se kur do të mbaj koncertin e tij në Tiranë dhe të gjithë ata që e pëlqejn tashmë do të kenë mundesin të jenë pjesë e një nga koncerteve të tij.

Artisti i njohur ka publikuar datat zyrtare të turneut të tij dhe mes tyre është 14 mars 2022, koncerti në Tiranë që konisiston me Ditën e Verës.

UserOnline

Related Posts