U kapën MAT në kryeqytet dhe të gjithë i bënë ÇIFT, Sheila dhe Kledi fotografohen sërish!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Sheila dhe Kledi janë dy nga ish banorët e “ Big Brother VIP”.Dyshja janë parë së bashku duke shkëmbyer përqafime dhe tepër të afërt me njeri tjetrin ku të gjithë kanë aluduar për një lidhje mes tyre , por afrimiteti i tyre mund të jetë dhe për xhirime të ndonjë klipi.

Kledi ka folur në emisionin Breaking rreth këtyre aludimeve dhe ka thënë: “Do flas shumë shpejt për çdo gjë lidhur me Sheilën,” tha ai pas pyetjes nga moderatorja.

Dyshja janë fotografuar sërish pranë njëri tjetrit ku shfaqen të përqafuar me njëri-tjetrin në sheshin “Skënderbej”.

Ata nuk kan reaguar ndaj këtyre lajmeve dhe ene nuk kanë konfirmuar që ata janë në një lidhje.

UserOnline

Related Posts