Balina Bodinaku nuk përmbahet ndaj Ilirit, ia plas në sy: Arrogant dhe ofendues!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në “Big Brother VIP” ka patur shumë diskutime. Në spektaklin e “Big Brother VIP” Iliri ka përmendur emrat e disa banorëve që ai mendon se janë kot brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.Sipas tij janë : Sara ,Einxhel dhe Antonela dhe gjithashtu ai u shpreh se duhet të kishte më shumë artistë.

Balina Bodinaku opinioniste e këtij reality show u shpreh kundrejt Ilirit se ai u tregua shumë arrogant dhe ofendues me banorët.

“Është në të drejtën e tij të thotë mendimin e tij ashtu siç e ka dhe shumë mirë që e ka kurajon t’i thotë gjërat si i mendon, ndryshe nga disa njerëz aty që nuk i thonë, por Ilir të paktën në këtë që dëgjova sot, mua më tingëllove shumë arrogant dhe ofendues për banorët e tjerë. Ajo që the tingëlloi shumë ofenduese”, u shpreh Balina.

UserOnline

Related Posts