U rikthye në shtëpi i vetëm/DJ Dagz shpjegon planin e tij, Arjola e kundërshton

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Dy të nominuarit si më pak të preferuarit nga publiku janë DJ PM dhe DJ DAGZ u larguan nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.”Vëllai i Madh” vendosi të rihap televotim ku më i preferuari mes tyre u zgjodh DJ Dagz.

Arbri gjatë një bisede me Arjolën i ka treguar se ka diskutuar lidhur me planin e paramenduar me Pajtimin dhe se duhet të lejë shtëpinë.

“Ne e kemi pas një muhabet non-stop që kur të dalim prej ktu, do dalim të dy bashkë dhe do na presin gjërat të dy jashtë. Ne hymë e si PM and Dagz dhe karrjerën jashtë duam ta vazhdojmë si PM and Dagz.”

“Unë mendoj që ti duhet të rrish”,-i thotë Arjola.

“Unë me PM e kemi diskutuar që nëse dalim do të dalim të dy edhe na presin gjëra jashtë sëbashku”,-tha Dagz.

“Nëse ti del ke për të thënë pastaj pse unë nuk qëndrova dhe pak se tek e fundit kjo është një lojë”,-tha Arjola.

UserOnline

Related Posts