Sa lidhje ke pasur”? Beatrix mbetet e habitur nga përgjigja e Donaldit

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në “Big Brother VIP” shpeshherë organizohen lojra të ndrryshme dhe një nga atë është loja me pyetje dhe përgjigje .

Dy nga banorët që iu janë përgjigjur disa nga pyetjeve janë çifti Donald dhe Beatrix.

Në një moment aktori Donald Veshaj i thotë Beatrix: Unë e di që ti ke qenë e virgjër deri në moshën 22-vjeçare apo jo?

Beatrix është shprehur se është e vërtetë, gjithashtu është shprehur se puthjen e parë e ka dhënë  kur ka qenë në gjimnaz dhe se ka qenë një moment i bukur në jetën e saj.

E kundërta për Donaldin pasi u shpreh për puthjen e tij të parë në moshën 15-vjeçare se nuk i ka pëlqyer aspak:Mua ma ka shpifur ajo e para -ka thënë Donaldi

Një pyetje që tjetër ishte se sa lidhje ka pasur Donaldi. Aktori ka treguar se ka pasur tre lidhje që nga gjimnazi e deri tani.

“Tre tamam, tamam”, i është drejtuar këngëtarja Beatrix Ramosaj aktori i përgjigjet: “Po”. 

Duket se Beatrix ka ngelur paksa e habitur nga përgjigja e tij.

UserOnline

Related Posts