Te papritura ne “Prime”. 5 hyrje te reja, mes tyre dhe ish e dashura e Erionit! fare do ndodhi tjeter?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Plot ndodhi dhe supriza do te kete ne kete “Prime” te sotem ne “Per pathen” ku do te perfshihen hyrjet e reja, perplasjet dhe helozite.

Sot do te behen pjese e programit 3 djem dhe 2 vajza te reja, jera prej tyre do te jete ish e dashura e Erionit, gje qe do te sjelle trazira ne marredhenien e tij me Mikelen.

Efi do te nderroje zgjedhjen e saj per takim me Bledin, i cili ishte edhe zgjedhja e Meles dhe ne vend te tij do te zgjedhe Samiun.

Dy perballjet e forta te sotme do te jene mes Alvises dhe Mikeles, ndersa perballja tjeter mes Brunos dhe Alesias.

Persa i perket Alesias, nje suprize e papritur do te vije per te ne program nga babai i saj, i cili do t’i emocionoje te gjithe.

 Ndersa, opinionist do te jene si shpesh here Arjon Muca dhe Elona Duro.

UserOnline

Related Posts