“A ka ndodhur diçka më shumë se puthja në shtëpi?”, flet DJ PM

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

DJ PM është një nga ish konkurentët e “Big Brother VIP”.Ai së fundmi ka qënë i ftuar në “FanClub”ku ka folur rreth marrdhënies së tij me blogeren Sarah Berisha.Pajtimi është pyetur nëse ka pasur diçka më shumë se puthje mes Sarës dhe tij.Ai është përgjigjur i bindur se mes tyre nuk ka pasur diçka më shumë se puthje.

“Është një pyetje që ma kanë bërë shpesh dhe është shumë absurde edhe ta mendosh. S’e kisha bërë kurrë në një reality shoë. Puthjet kanë ndodhur, puthjet kanë qenë të shpeshta”, u shpreh DJ PM.

UserOnline

Related Posts