‘”Koleg” me Lionel Messi-n? Kush eshte konkurrenti qe hyri sot ne “Perputhen”?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Në “Për’puthen prime “ u bënë pjesë 5 konkurentë të rinjë .

Ai që ra më shumë në sy ishte Aldisi.Ai ka treguar se ka qënë futbollist në disa ekipe shumë të njohura si Partizani,Messina dhe te ekipi aktual i futbollistit të njohur Lionel Messi, PSG.

Në kohën kur Aldisi ishte në provë te ekipi PSG ,Messi nuk ishte ende pjesë e ekipit .

Ai është pyetur nga opinionistja se sa të ardhura nxjerr në fund të muajit .Ai ka treguar se nxjerr një shumë të konsiderueshme edhe pse momentalisht jeton me prindërit .

UserOnline

Related Posts