Banorët nisin të dyshojnë se nuk i nxjerr publiku jasht nga shtepia por vetë produksioni (VIDEO)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Banorët kanë biseduar gjatë qëndrimit në oborr ku edhe kanë fjetur mbrëmë.   

Donaldi, Einxhel, Dj Dagz, Antonela dhe Sara kanë diskutuar për nominimin.

Ndërkohë duke biseduar, Donaldi thotë se nuk ia ka frikën nominimit.

Ndërsa Dj Dagz i thotë me nënkuptime se banorët nuk dalin më jashtë që i nxjerr publiku por që do produksioni sepse sipas tyre loja po bëhet më e fortë.

UserOnline

Related Posts