Banorët nisin të dyshojnë se nuk i nxjerr publiku jasht nga shtepia por vetë produksioni (VIDEO)

Share: Share on facebook Facebook Share on email Email Share on whatsapp WhatsApp Banorët kanë biseduar gjatë qëndrimit në oborr ku edhe kanë fjetur mbrëmë.    Donaldi, Einxhel, Dj Dagz, Antonela dhe Sara kanë diskutuar për nominimin. https://www.youtube.com/watch?v=rlXgy61AFsY Ndërkohë duke biseduar, Donaldi thotë se nuk ia ka frikën nominimit. Ndërsa Dj Dagz i thotë me …

Nuk e duroj dot banoret flasin keq per Antolenen

Share: Share on facebook Facebook Share on email Email Share on whatsapp WhatsApp Mbasditen e sotme Big Mama ka folur me Arjolën,Monikën dhe Meridianin për Antonelën. Pjesë nga biseda: Big Mama: Unë nuk e duroj dot kur ofendon dikë,edhe qëpare kur Iliri po bënte makaronat i shkoi aty te koka edhe u dukte që Iliri …

Kur të dilni e kuptoni a jeni për njëri-tjetrin”, Bora me një tjetër deklaratë të fortë për Donaldin dhe Beatrixin?

Edhe sot ajo përmes emisionit ka lëshuar një tjetër deklaratë të fortë. Ajo ju është drejtuar konkurentëve se nuk mund të arrijnë siguri të plotë ndaj njëri tjetrit derisa janë brenda programit…