S’qenke gjë në shtrat” Antonela debaton keq me Donaldin dhe Einxhel.

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Sot në oborr banorët po diskutonin për pornografinë dhe varësinë ndaj saj.

Donaldi po thoshte se nuk ka parë kurrë, teksa Einxhel po e pyeste vazhdimisht dhe ai vetëm e mohonte.

Ndersa Antonela i thot qe nuk te besoj nuk kam par kurr ne jete nje mashkull qe nuk shef porno

Donald: Jo nuk kam parë, mund të kem parë kur kam qenë i vogël në ajër, por pastaj kuptoja se s’duhet të shikoja atë gjënë.

Einxhel: Janë bërë që t’i shikosh.

Donald: Nuk kam parë.

Antonela: Ça s’ke parë ti?

Donald: Porno.

Antonela: Porno s’ke parë ti?!

Donlad: Po.

Antonela: Kush e di si do jesh në shtrat. S’do jesh gjë. Se nga pornoja mund të mësosh shumë. Ma beso.

Donald: Nga porno demoralizohesh.

Antonela: Unë jo! Ma beso, mëson shumë taktika. Nuk e di domethënë, mashkulli i parë që thotë s’kam pa porno.

UserOnline

Related Posts