Nuk e duroj dot banoret flasin keq per Antolenen

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mbasditen e sotme Big Mama ka folur me Arjolën,Monikën dhe Meridianin për Antonelën.

Pjesë nga biseda:

Big Mama: Unë nuk e duroj dot kur ofendon dikë,edhe qëpare kur Iliri po bënte makaronat i shkoi aty te koka edhe u dukte që Iliri nuk ishte mirë ajo filloj që të flasi për makaronat,unë të isha si Iliri i marr ato makarona e ja hedh në fytyrë.

Arjola: Edhe me mua ndodhi debati për diçka shumë injorante dhe shumë banale,vinte nga jashtë edhe më rëndonte me informacione që unë nuk i dija.

Meridiani: Ështe faji jot që e vazhdove,unë të thash mos të merreshe fare.

Monika: Unë mendoj që njeriu nuk duhet të kapet për gjëra të vogla.

Top Channel

UserOnline

Related Posts