Arjola e pyet pse la Boren he u lidh me Trixen brenda shtepise, Donaldi habit me pergjigjen!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Mbremja e djeshme eshte mbyllur mes nje diskutimi te Arjoles, Big Mames, Beatrix dhe Donaldit, ku ky i fundit u pyet se pse zgjodhi te lidhej me Triksen brenda ne shtepi.

Donaldi nuk hezitoi te jepte nje pergjigje te sinqerte, ku u shpreh see dinte se cfare e priste, e dinte se do te penalizohej por nuk e shmangte dot.

“‘Me trixen nuk doja qe te krijoja asnje gje ketu brenda sepse e dija se mund te penalizohesha, por nuke shmangia dot.”

Diskutimin e vazhdoi Big Mama, duke i thee see mira do ishte qe lojen ta vazhdonte vetem indersa lidhjen me Beatrix ta benin publike jashte shtepise, pasi sipas saj do ishi rehat, fjale te cilat u konfirmuan dhe nga Donaldi.

 

Big Mama: Do ishe me rehat.

Donaldi: E di qe do isha me rehat.

Big Mama: Do ishe me rehat dhe do ishte me e besueshme.

UserOnline

Related Posts