Po q***mi/ Einxhel lë nam: Tregon cfarë i ka ndodhur me shokun e ngushtë kur i kapi babi…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Einxhel ka treguar një situatë ‘humoristike’ në shtëpinë e BB VIP. Ajo ka thënë se ka qenë me babain në makinë dhe ka marrë në telefon shokun e saj, Gracianon, balerinin, i cili është lidhur me moderatoren e njohur Argjira Spanca.

Einxhel e ka hapur telefonin me loudspeaker dhe ka pyetur Gracianon me irritm, se ku ishte pasi po vonoheshin. Nga ana tjetër e telefonin, ajo ka marrë një përgjigje të siktletshme, që nuk e priste në atë moment.

Siç shihet edhe nga videoja e mëposhtme, Einxhel e ka thënë nën zë atë fjalë, por që kuptohet. “Po q***mi,”- ka thënë Graciano.

Pas kësaj Einxhel ka ulëritur, duke i thënë se është me babin në makinë dhe është me loudspeaker. Këtu balerini është ndjerë në siklet dhe ka thënë se nuk janë vërtet duke e bërë atë gjë.

Në një bisedë mes banorësh, Donaldi i drejton një pyetje Einxhel duke e pyetur atë se a ka shkuar ajo më ndonjë djalë në këmbim të parave.

“Ti a ke shkuar më ndonjë djalë për lekë?”,-e pyeti ai. “Jo nuk kam shkuar”,-u përgjigj Einxhel. “Ky është një koncept shumë i gabuar”,-tha Monika.

UserOnline

Related Posts