“Unë nuk jam në luftë me Antonelën, por shoqe s’mund të jetë”Atdheu përballet me Antonelën pas debateve të saj me Arjolën në “Big Brother VIP”

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Antonela mori sot një surprizë shumë të veçantë në “Big Brother VIP”! Ajo mësoi se motra e saj priste një djalë, dhe pati mundësi ta takonte pikën e saj të dobët.

Mirëpo, nga ana tjetër, pasi ajo hapi “Kutinë e Pandorës”, një nga banorët do të përballej me një njeri që ishte përmendur shumë.

Vetë ajo, u përball me Atdheun, të cilin ajo dhe Arjola e kanë përmendur shumë shpesh.

Atdheu tha se i ishte dukur shumë banale, situata mes vajzave. “Mënjanojini zënkat”, tha ai, duke i kërkuar që të afrohen.

Megjithatë, përballja e tyre ishte shumë miqësore, pasi siç e theksuan të dy, janë shokë dhe shumë të njëjtë në tip.

Për këtë situatë u pyet edhe Arjola, që pranoi të qetësonin situatën. “Unë nuk jam në luftë me Antonelën, por shoqe s’mund të jetë”, tha ajo.

Pas saj, edhe Arjola e takoi Atdheun, i cili ia bëri këtë kërkesë Vëllait të Madh.

“Fama është gjëja e fundit. Je nënë e mrekullueshme, aktore e mrekullueshme, shoqe më e mirë që kam njohur”, tha ai, duke i uruar që të dalë fituese.

UserOnline

Related Posts