Kaq e pati dhe romanca mes tyre? Beatrix ‘zihet’ me Donaldin, bën veprimin e papritur pas sherrit: Po ma kthen në inat…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Donaldi dhe Beatrix nuk po gjejnë qetësi në raportin e tyre. Teksa po qëndronin shtrirë, Beatrix kishte shkruar një letër me këngët e saj të preferuara. Ajo u acarua me Donaldin duke i thënë atij se ai nuk dëshiron të njohë botën e saj dhe për këtë arsye grisi dhe letrën.

“Për çfarë e grise këtë?”, e pyeti Donaldi.

“Sepse po ma kthen punën në inat, i mora disa fletë të shkruaja këngët e mia të preferuara”, tha Beatrix.

“Nuk e kuptoj pse e merr kaq seriozisht”, i tha Donaldi.

“E marr shumë seriozisht sepse është shumë e rëndësishme muzika për mua edhe bota ime që ti doje ta njihje”, tha Beatrix e acaruar.

UserOnline

Related Posts