(VIDEO)Fansi e takon në rrugë, Fifi nuk e zhgënjen me veprimin

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Artistja e njohur, Fifi, është bërë një personazh mjaft i komentuar në faqet rozë.

Një gjë e tillë ndonëse ka ardhur si pasojë e pjesëmarrjes së saj në BBV, por edhe për shkak të bagazhit të saj artistik.

Ndërkaq, ajo së fundmi është takuar me një fans në rrugë, derisa që të dy po ngisnin makinën.

Fansi ka qenë duke dëgjuar këngën e saj “Diell”, derisa ka hapur dritaren për ta përshëndetur këngëtaren.

Kjo e fundit nuk e ka zhgënjyer, pasi e kishte përshëndetur dhe i kishte buzëqeshur adhuruesit të muzikës së saj.

Sidoqoftë kësaj, “Diell” është kënga që ajo e ka punuar brenda shtëpisë së famshme, ndërsa është publikuar në YouTube si version ‘demo’.

UserOnline

Related Posts