Edhe një mashtrim nga Big Brother?

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Tashmë Big Brother është shndërruar në spektaklin më të komentuar të momentit.

E gjithë kjo pasi personazhet VIP janë figura të njohura për publikun dhe si të tillë janë duke u komentuar më shumë jashtë.

Kjo ka bërë që ndjekësit të vëzhgojnë pothuajse në çdo minutë duke komentuar edhe thyerjen e rregullave dhe parregullsitë që evitojnë nga produksioni.

Së fundmi në llogarinë e opinionistit, Olsi Curri është dërguar një mesazh ku komentohet një detaj që kanë vrenjtur në mes të Monikës dhe Arjolës.

Në këtë bisedë, Monika, dëshmo që ka biseduar me vajzën e saj, detaj që bien ndesh me rregullat e produksionit.

Në video vërehet që Arjola ia bënë më shenjë Monikës, duke lënë të nënkuptohet që nuk bënë që ta thotë atë gjë.

“Besoj ke folur në ëndërr. Ti nuk mbush fare.”- ka shtuar ajo, mesa duket për të dalë nga situate, sipas ndjekësit të Olti Currit.

Ky nuk është rasti i vetëm që është diskutuar për jotransparencën e këtij spektakli.

UserOnline

Related Posts