(VIDEO)Ai është lojtar më i fortë se unë”, Donaldi çudit me deklaratën për Ilirin

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Iliri dhe Donaldi janë dy nga banorët më të komentuar të këtij “Big Brother VIP” dhe njëkohësisht të dy shihen si pretendentët kryesorë për ta fituar atë. Që në javët e para ata kanë patur një debat të ashpër dhe u kthyen në dy “kundëtshtarë” të fortë brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Mirëpo, tani që loja po shkon drejt fundit, duket se banorët kanë patur mundësi edhe të reflektojnë se cili ju duket lojtar më i fortë, apo cili mendojnë se do të jetë fituesi.

Së fundmi, gjatë një bisede në oborr midis banorëve, Egzona e ka pyetur Donaldin se kush mendon që është lojtar më i fortë sipas tij, midis vetes dhe Ilirit.

Pjesë nga biseda:

Egzona: “Cili mendon që është lojtar më i fortë, je ti a Iliri?”
Donaldi: “Unë mendoj se është Iliri.”
Egzona: “Çfarë e bën Ilirin më të fortë se ti?
Donaldi: “Thjesht unë nuk kam durim, bërtas, kushedi sa budalla kam dalë jashtë. Jam përfshirë më kot si budalla. Nuk jam tip që kam durim”

UserOnline

Related Posts