“Big Brother duhet ta përjashtojë direkt nga shtëpia”,del videoja që mund ti japë fund aventurës së Trixës (Video)

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Vëllai i Madh vendosi një mision të fshehtë për Doanald Veshajn dhe Beatrixën,ku ata duhet të trgonin vazhdimisht se marrëdhënia midis tyre nuk po shkonte ashtu sic duhej.Mirëpo njëri prej banorëve,Egzona është prekur shum nga kjo situatë.

Beatrix ka nisur të kapet me moderatoren nga Kosova për shkak të afrimitetit që pati me Donaldin dhe kjo gjë shkaktoi shumë diskutime.

Egzona e shqetësuat nga situatat mes çiftit ka tentuar ti qetësojë por Beatrix ka debatuar me të dhe e ka bërë të ndihet keq.Më pas kur gjithçka u zbulua ajo i ka kërkuar falje duke i thënë që nuk kishte zgjidhje tjetër.

Mirëpo në rrjet po qarkullon një video ku Arbana Osmani lexon vendimin e Big Brother për lojërat që cënojnë shëndetin psikologjik të banorëve.Videoja më poshtë është shkëputur nga loja që Fifi dhe Monika bënë për banorët ku Semj e përjetoi shumë rëndë.

UserOnline

Related Posts