Donaldi-Triksës: Nëse të shqetëson njeri merr Romeon në telefon për çdo gjë!

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Pas daljes së Beatrix Ramosaj nga shtëpia e “Big Brother Vip”, Donaldi është shqetësuar për këngëtaren teksa ka thënë se ka frikë për jashtë.

Kujtojmë se Triksa ka pasur gjithmonë frikë për atë që e priste kur të linte shtëpinë dhe këtë gjë siç duket ja ka “transmetuar” edhe aktorit. Ky i fundit i ka thënë Triksës “Nëse ke diçka, merr Romeon në telefon nëse ke shqetësim, për çdo gjë.”

Ndërsa Beatrix nuk hezitoi ta puthte e ta përqafonte teksa me lot në sy u largua nga shtëpia.
UserOnline

Related Posts