Del VIDEOJA! Olsa e Përputhen dikur i gjeti “të dashur” Einxhel të Big Brother VIP dhe nuk ja u merr mendja se kush është personazhi shumë i njohur

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Të dyja kanë shkuar në një bar, ku kërkonin një burrë për Einxhel duke qenë se ishte single.

duket se asokohe e gjetën.

E dini kush është? Pikërisht Atdheu i “Përputhen”!

Ndoshta ka qenë rastësi atëherë tashmë të dyja janë figura të njohura për ekranin.

UserOnline

Related Posts