Votuan njëri-tjetrin si inteligjentë”/ Donaldi pret çdo gjë në shtëpinë e BB VIP, përveç aleancës…

Share:

Facebook
Email
WhatsApp
E fundit gjë që prisja ishte aleanca Iliri-Einxhel, në vlerësime kishin votuar njëri-tjetrin si inteligjentë’’, tha Donaldi i zhgënjyer.

Banoret vazhduan të diskutonin për strategjinë e lojës së disa prej banorëve.

“Mendoj se Arbri po më shmanget dhe nuk e kam kuptuar pse”, thotë nga ana tjetër Egzona./Gazeta Shqip

UserOnline

Related Posts