Audio-përgjimi! Paralajmërimi i fortë i Erion Veliajt: Nuk i heq asnjë presje asaj që u tha në një grup çunash! Ja çfarë do të ndodhë nesër

Share:

Facebook
Email
WhatsApp

Kreu i bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka reaguar pas publikimit në media të një audio-përgjimi, duke paralajmëruar dy kallëzime penale, një për sekretarin e përgjithshëm të FSHF-së dhe një për sekretarin e përgjithshëm të shoqatës.

“Meqë kishte shumë nga ata që u skandalizuan me atë që u thanë një grup çunash, edhe duket që ai s’ka lozur kurrë futboll. Se qartazi flitet lirshëm në dhomën e ndërrimit. Në dhomën e ndërrimit flitet për t’i dhënë zemër skuadrës, prandaj fola në atë mënyrë. Por nuk i heq asnjë presje çfarë do gjëje që kam thënë. Unë flas më rëndë ndaj padrejtësive në TV dhe me kamera sesa në një muhabet shokësh. Që ata janë një bandë. Si ka mundësi që ne auditohemi për çdo gjë dhe këta nuk i auditon askush. Ku ikën lekët e solidaritetit? Pse nuk u bënë 100 fushat e kalamajve? Pse nuk u ndan rrogat e luftës të Kovid-it?

Nesër do bëjmë dy kallëzime penale, një për sekretarin e përgjithshëm të FSHF-së dhe sekretarin e përgjithshëm të shoqatës së vjetër. Besoj do t’i bashkohet vandakut të madh që sot Prokuroria ka në dispozicion. Vandaku vetëm po rritet, sepse sot të gjithë i zgjedhin zgjedhësit, kurse këta zgjedhin zgjedhësit që duan dhe i vënë si vezë nëpër bikerinat e shoqatës”, tha Veliaj.
UserOnline

Related Posts