Ndodh për herë të parë në Shqipëri.Olsa Muhamedi paralajmëron surprizën e madhe në Prime

Olsa Muhamedi paralajmëron se Përputhen Prime sot do të jetë i mbushur plot me surpriza të papritura.Po më kryesorja është fakti se për herë të parë do të jenë dy motra konkurrente në program.

Pjesë e programit do të bëhet motra e Rrushes,vajzës së parë nga Kosova në Përputhen.Mbetet për tu parë se cila motër,pasi në takim me Mevlanin,Rrushja ka shprehur se ka një motër binjake aspak të ngjashme me të,mirëpo ka dhe një motër tjetër.

Rrushja ka pasur një “feeling” me Erionin jashtë,gjë e cila nuk është zhvilluar dhe ata ende nuk kanë patur një takim.

Na mbetet të shohim sesi do të ecë rrugëtimi i dy motrave në program.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -