“Parashikoj një furtunë”/ Olta dhe Amos bëhen bashkë dhe flasin me ‘kode’: O zemra ti më kupton në ajër mua…

Në një bisedë me Amosin në sallon, Olta Gixhari i tha atij se parashikonte se shumë shpejt në shtëpi do të niste një fortunë që kishte atë në qendër…