Ish-konkurrenti i Përputhen nuk lë gjë pa thënë për Bora Zemanin:”Ja si mashtroi në sy të gjithë shqiptarëve”

Ish-konkurrenti i Përputhen Hysen Rama ka dhënë një intervistë për emisionin Glamour Zone ku foli për eksperiencën e tij televizive shumë të kometuar.

Ai ka treguar për një mashtrim të prezantueses Bora Zemani në bashkëpunim me produksionin.Sipas Hysenit kur Bora ka thënë se Alvisës i erdhi një mesazh me një video ku i kërkohej të dilte nga programi,ky është komplet mashtrim se po të kishte ndodhur dhe po ta kishte parë Bora vërtet në celularin e saj ata do ta tregonin si çdo gjë tjetër që tregojnë.

Po e vërteta sipas tij është se ata nuk treguan kurrë asnjë provë.Hyseni është shumë i sigurt se Alvisa u mësua nga autorja për pjesën e dhunës dhe se gjithçka është skenuar prej saj.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -