Beniada habit me deklaratën e saj: Kam qenë e lídhur 7 vite me lojtariun e Juves, për pak…

Mbrëmë “Vëllai i Madh” u ka dërguar një zarf banorëve përmes të cilit ftoheshin që të tregonin historitë e tyre të dashurisë duke qenë se jemi në muajin e dashurisë.

Ajo që më pak ka folur për dashuritë e saj, Beniada ka surprizuar me rrëfimin, duke deklaruar se ka qenë e lídhur për 7 vite me futbollistin e Juventusit dhe ish kapitetin e Milan, Matia De Sciglio.

Moidelja tregoi se ka qenë e lídhur me të në kohën kur ai lunate për “Djállin”, teksa rréfen se lídhjen e ka nisur në moshën 16-vjeçare.

Beniada tha: “Ai çuni tjetër më kujton një kohë shumë të bukur kur unë isha e vogël, e pafajshme. Më kujton një pjesë të Beniadës kur ishte e vogël.

Kam pasur lídhjen më të rëndësishme të jetës sime nga 16 deri në 23 vjeçe.

Kam qenë e lídhur me të për 7 vjet dhe pikërisht kur po bëja gati fustanin, vitin e fundit nuk ndjeja më dhe ndaj vendosa të ndahem. Jam e sigurtë që ai po më ndjek ende dhe më do ende…”

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -