“Talleshin me të, e mora për gjynah se kishte kredi”, Donaldi pa frena pas spektaklit

Donaldi është shfaqur shumë i zhgënjyer pas spektaklit të Big Brother Prime në mbrëmjen e kaluar dhe për diskutimin e fortë me Einxhel. Pas mbrëmjes ai ka folur për punën e tij dhe për situatat e vështira që ka kaluar në drejtim të emisionit.

Ai ka përmendur dhe emrin e Genard Hajdinit që ka punuar me të dhe madje e ka ndihmuar se kishte vështirësi ekonomike. “Genard Hajdinin e mora në emision për ta ndihmuar. Në emisione të tjera e merrnin për ta tallur e bullizuar.

“E ndihmova sepse mora vesh që ai kishte kredi për të paguar. Vitin tjetër i mora dhe motrën në emision. Jam njeri që gjithmonë i kam ndihmuar njerëzit”. Donaldi dhe vëllai i tij, Romeo, kanë moderuar emisionin “Binjakët” në Vizion Plus. Sezonin e parë ishte Bora moderatore me ta, në sezonin e dytë ishte Einxhel për pak javë pastaj u largua.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -