Mamaja e Beniadës del kundër Einxhel, surprizon me reagimin e saj

Pas debatit, Beniada, e cila ka një raport mjaft të afërt me Einxjel është munduar të të mos mbajë një qëndrim të njëanshëm. Ata ka folur me të dyja palët duke iu vë në pah gabimet e tyre. Mirëpo, qëndrimi i saj është komentuar nga Einxhel, Arjola dhe Iliri, gjë që nuk i ka pëlqyer aspak nënës së saj, Linda Jakic.

Ajo ka ndarë disa postime që vënë në dukje presionin e banorëve ndaj saj për raportin me Donaldin. Në një video ku Einxhel shprehet se do të preferonte ta kishte parë Beniadës më pranë saj, Linda ka shkruar: “Atëherë mendo për veten tënde Einxhel”.

Dhe në video të tjera vihen re komente të saj kundër Einxhel, ku si duket është revoltuar për reagimin ndaj së bijës. Debati mes Donaldit dhe Einxhel ka qenë fokus i diskutimeve në shtëpi pas spektaklit të së martës.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -