Më dërgoni në finale me Donaldin”, Monika ka një thirrje për publikun

Monika ka rrëfyer se dëshiron të prekë finalen bashkë me Donaldin.

Publik i dashur, ju lutem më lini që të jem në finale me Donaldin.

‘Vëllai i Madh’ të lutem mos më nxirr’’,- tha ajo duke qeshur.

Ndërkaq Donaldi e vazhdoi këtë shaka duke thënë: Duhet t’i premtosh publikut diçka që të të mbajë deri në finale? Çfarë do bësh ti pas dy javësh?

Mes tij dhe Monikës marrëdhënia duket e pqartë teksa aktorja qendron e lëkundur mes shoqërisë me Ilirin dhe Donaldin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -