Ndodh e papritura në Big Brother VIP: Iliri dhe Arjola puthen në buzë

Improvizimi i disa skenave nga tre filma të vjetër shqiptarë, është prova e radhës për banorët e “Big Brother VIP”. Arjola dhe Iliri zgjodhën të risjellin një pjesë nga filmi “Edhe kështu, edhe ashtu”.

Për ta realizuar sa më mirë, artistët realizuan dhe puthjen në buzë.

Aktorja dhe balerini kanë krijuar një miqësi të ngushtë me njëri-tjetrin gjatë qëndrimit të tyre në shtëpi.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -