Beniada i futet në dush Donaldit dhe ia thotë troç: Gjithë ai çun, dy lekë…

Donaldi iu bën shpesh rrengje banorëve të “Big Brother VIP”, sidomos Beniadës dhe Monikës. Së fundmi, ato të dyja janë bërë bashkë dhe i kanë marrë hakun aktorit.

Donaldi po lahej, kur Beniada dhe Monika i kanë hyrë në dush duke i hedhur miell. “Ça bëni o”, ka thënë Donaldi.

Më pas Monika është larguar duke e lënë Beniadën të vetme. “Ja ta ktheva mbrapsht”, i ka thënë modelja Donaldit.

Ajo ka hapur derën e dushit dhe i është drejtuar: Gjithë ai çun, dy lekë s*më!

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4658

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -