Ilirin e pret një surprizë e madhe nga vajza e tij pasi të dalë nga Big Brother VIP

Emily, vajza e Ilir Shaqirit ka një projekt, i cili do të jetë surprizë për babanë e saj, pasi të dalë nga Big Brother VIP.

Ajo nënkuptoi se mund të jetë një këngë kushtuar qëndrimit të tij në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe gjithë eksperiencave të përjetuara.

“Do të jetë surprizë se im atë është një nga figurat më të rëndësishme të jetës sime bashkë me mamin”, tha Emily.

“Do të shohim, në të vërtetë ekziston një projekt, por Emily është mes shkollës, po xhiron një serial televiziv, kursi për kanto”, tha Emanuela.

Kujtojmë se Emily dhe Emanuela ishin pjesë e surprizave nga produksioni për Ilirin në dy prej mbrëmjeve prime për të shuar sadopak mallin.

Edhe pak ditë na ndajnë nga nata finale e Big Brother VIP, ndërsa Iliri është përzgjedhur si finalisti i parë me votat e publikut.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -