Punonjësi i Call Center-it: Po na detyrojnë të votojmë Donaldin, pronari është mik i ngushtë i Romeos (Foto)

Të premtën bëhet i ditur fituesi i “Big Brother VIP”. Njëri nga katër finalistët do të shpallet fitues i çmimit kryesor , ndërsa tre të tjerët do të fitojnë nga 10 mijë euro.

Donaldi, Beniada, Iliri dhe Einxhel janë katër banorët që po “luftojnë” për çmimin kryesor. E gjatë kësaj jave publiku është duke votuar për të preferuarin e tyre.

Madje ata po marrin mbështetje të madhe edhe nga fytyra publike të njohura. Televotimi me pyetjen ‘Kush doni të jetë fitues’ ka nisur fuqishëm.

Së fundmi, një punonjës i një Call Center-i ka denoncuar në rrjetet sociale, se pronari po i mbush telefonat dhe po i detyron të votojnë për Donaldin.

Duke publikuar edhe telefonin me votat e dërguara për Donaldin, ai rrëfen se pronari është miku i ngushtë i Romeos.

Kjo bisedë është publikuar në një nga faqet në Instagram, “Vipat e Bllokut”, po ashtu edhe në shume fanpage që mbështesin Ilir Shaqirin.

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -