Donaldi i thot Beniades te heqi sytjenat ( VIDEO )

Donaldi i thot Beniades qe te heqi sytjenat ketu para kameres dhe Beniada i pergjgijet me shaka qe i heq se kam problem se gjoksin tim e ka par gjith bota se e pa 1 me shum  1 me pak nuk prish pun

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -