Arjan Konomi parashikon lidhjen e Bores me Donaldin ( Video )

Arjan konomi në një lidhje live në Tik tok u është përgjigjur disa pyetjeve nga një fans i veti .

Arjani ka dhënë mendimin e tij në lidhje me borën dhe Donaldin ku ka thënë se e priste të ndaheshin sepse janë ndare disa herë por ajo që na bëri përshtypje është se ka mundesi të pajtohen sërisht Bora dhe Donaldi dhe pse ai ka krijuar mardhënie të re me kënhetaren Beatrix.

Arjani përgjigjet me shumë siguri Do pajtohen dhe pse është ndryshe nga herët e tjera se lidhja e tyre u bë publike .

Fansi e mbështet duke i thënë po e the ti ata do pajtohen.

Mbetet për tu parë si do rrjedhin ngjarjet pas daljes së Donaldit nga Shtepia e Bbv ditën e premte .

Kush e fiton cmimin e BigBrother VIP 2?

    Votues: 4659

Rezultatet

Loading ... Loading …

Trending

- Advertisement -